Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

MAE români evacuați din Fâșia Gaza
Categorie: Știri internaționale

 

• Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că alţi 86 de cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au ieşit din Fâşia Gaza prin punctul de frontieră Rafah şi se află pe teritoriul egiptean, în drum spre Cairo.
• Ei vor ajunge în România în zilele următoare.

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că duminică, 12 noiembrie, în urma eforturilor complexe ale Celulei de Criză Interinstituţionale, prin intermediul Ambasadei României la Cairo şi al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah, un număr de 86 de cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au ieşit din Fâşia Gaza prin punctul de frontieră Rafah (Republica Arabă Egipt) şi se află pe teritoriul egiptean, în drum spre Cairo", se arată într-un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

MAE reaminteşte că, până la acest moment, 134 de cetăţeni români şi membri de familie evacuaţi din Fâşia Gaza au ajuns în România.

 CITEȘTE ȘI: PESTE 100 DE ROMÂNI, EVACUAȚI DIN FÂȘIA GAZA, ANUNȚĂ MAE

Cei 86 de cetăţeni români şi familiile acestora au fost preluaţi din punctul de trecere a frontierei Rafah de către o echipă din cadrul Unităţii de Reacţie Rapidă a Celulei de Criză MAE şi reprezentanţi ai Ambasadei României în Egipt, urmând să fie însoţiţi până la Cairo de o altă echipă mobilă a Celulei de Criză a MAE.

Cetăţenii evacuaţi urmează să ajungă în România în perioada următoare.

MAE români evacuați Fâșia Gaza

"MAE continuă dialogul cu autorităţile israeliene şi egiptene în vederea facilitării evacuării şi a celorlalţi cetăţeni, în funcţie de evoluţiile din teren şi de acordul părţilor implicate. Totodată, o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză MAE, dotată cu mijloace mobile de acordare a asistenţei consulare, rămâne disponibilă în zona punctului de trecere Rafah pentru a oferi asistenţă consulară în continuare. În prezent, trei echipe consulare mobile din cadrul Unităţii de Reacţie Rapidă a Celulei de Criză MAE se află în Egipt, în vederea sprijinirii demersurilor specifice în teren", arată sursa citată.

MAE subliniază că "situaţia de securitate din regiune se menţine complexă şi volatilă, ceea ce implică adaptarea constantă a planurilor de evacuare, în funcţie de factorii din teren, astfel încât siguranţa persoanelor evacuate să nu fie pusă în pericol".

FOTO: MAE /Facebook

Mai multe pe agerpres.ro

CITEȘTE ȘI: PRIMA DECLARAŢIE GLOBALĂ ASUPRA RISCURILOR INTELIGENŢEI ARTIFICIALE (AI) A FOST SEMNATĂ ÎN MAREA BRITANIE

Back To Top