Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

barack-obamaBarak Obaama a obţinut, până acum, potrivit estimărilor CNN, voturile a 303 de electori, 270 fiind necesare pentru a obţine un nou mandat. Mitt Romney a obţinut voturile a 206 electori şi a recunoscut înfrângerea, printr-un discurs rostit la Boston, în faţa susţinătorilor săi.

“Aţi reafirmat spiritul care a dus această ţară de la disperare pe culmile speranţei" a spus preşedintele Barack Obama, în discursul rostit în faţa susţinătorilor săi, la Chicago. "Voi, poporul american, ne-aţi reamintit că, în pofida dificultăţilor, am răzbit întotdeauna, şi că tot ce este mai bun pentru America de-abia acum urmează să vină".

Preşedintele american i-a felicitat pe adversari, Mitt Romney şi Paul Ryan, pentru campania pe care au dus-o, adăugând că apreciază eforturile familiilor lor pentru progresul societăţii americane. Mai mult, Barack Obama a declarat că doreşte să aibă o întrevedere cu Mitt Romney, pentru a discuta problemele esenţiale ale SUA.

Back To Top