Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

 

euro-noiBanca Centrală Europeană (BCE) şi băncile centrale naţionale (BCN) din eurosistem Zonei Euro urmează să introducă a doua serie de bancnote din istoria monedei unice europene, potrivit anunţului făcut de BCE. Seria noilor bancote se va intitula „Europa”.

Noile bancnote vor fi introduse treptat, pe parcursul mai multor ani, începând, în luna mai 2013, cu bancnota de 5 EUR.

„Seria „Europa” a beneficiat de progresele înregistrate de tehnologia de producere a bancnotelor de la introducerea primei serii, cu peste zece ani în urmă“, se spune în anunţul Băncii Centrale Europene (BCE).

BCE a dezvăluit publicului, cele trei noi elemente de siguranţă  ale seriei de bancnote euro: filigranul-portret, holograma-portret şi numărul verde-smarald – au fost dezvăluite astăzi publicului. Toate elementele de siguranţă ale acesteia au fost „optimizate“, se spune în anunţul BCE.

Concepţia grafică este bazată pe tema „epoci şi stiluri” şi pe culorile dominante ale primei serii, care însă au fost „uşor modificate pentru a include elementele de siguranţă noi optimizate“.

 

Back To Top