Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

schengenMinistrul francez de Interne, Manuel Valls, s-a arătat „mai mult decât rezervat" în privinţa intrării României şi Bulgariei în Schengen. Oficialul a declarat, joi, pentru postul de radio France Inter, că deschiderea spaţiului Schengen pentru România şi Bulgaria „nu este pe ordinea de zi", titrează Mediafax.

Întrebat în legătură cu afirmaţia preşedintei Frontului Naţional, care asigură că decizia privind intrarea României şi Bulgariei în Schengen este deja luată, Manuel Valls a declarat: „Marine Le Pen este incompententă".

„În prezent nu există o decizie în privinţa intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen şi ca ministru de Interne, care participă la Consiliul miniştrilor de Interne din UE, sunt, evident, mai mult decât rezervat în legătură cu deschiderea, astăzi, a acestor frontiere, atât timp cât România şi Bulgaria nu îndeplinesc anumite eforturi", a mai adăugat Manuel Valls.

„Nu este astăzi pe ordinea de zi şi vă spun acest lucru foarte clar. Nu la 1 ianuarie, atât timp cât nu vor fi luate măsuri pentru garantarea securităţii celorlalte ţări şi celorlalţi cetăţeni", a mai explicat ministrul francez de Interne, relatează sursa citată.

Sursa foto: antena3.ro

Back To Top