Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

busteni sarbatoriMii de beculețe s-au aprins în seara de Moș Niculae, în oraşul Buşteni, sub privirile entuziasmate a sute de copii și adulți, anunţă Primăria Buşteni prin intermediul unui comunicat de presă. Și Moș Crăciun și-a făcut apariția în mulțime, ceva cam devreme ce-i drept, și a împărțit daruri micuților care au fost cuminți, ajutat fiind chiar de primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și de câteva crăciunițe.

Pentru prima dată în stațiunea de la poalele munților Bucegi a fost creat „orășelul lui Moș Crăciun". Mii de leduri au dat viață figurinelor: oameni de zăpadă, sania moșului trasă de reni, îngerași și evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuții veniți special să vadă orașul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său, de numai un an, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase și figurinele care au împânzit parcul central.

busteni sarbatori savinSeara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii "Mugur" din Câmpulung Muscel, iar cei care au înghețat de frig au primit vin fiert și ceai cald.

Back To Top