Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

peles sinaiaPotrivit inițiatorilor, obiectivele specifice ale proiectului sunt captarea, conservarea şi promovarea, între paginile unui album de fotografie și prin intermediul unui website dedicat, a celor mai relevante momente și scene culturale, artistice și arhitectural-peisagistice ale orașului Sinaia, pe parcursul unui an.

Centrul Cultural "Carmen Sylva" Sinaia, având sediul în Sinaia, str. Mihail Kogalniceanu, nr.80, oraș Sinaia, 106100, județul Prahova, în parteneriat cu U.A.T. Oraș Sinaia anunță debutul Proiectului "Sinaia 365"
Mesajul cheie al proiectului este: "Sinaia în 365 de ipostaze".

- Durata de implementare a proiectului: 4 luni în perioada 01.06.2015-30.09.2015
- Locul de implementare al proiectului: România, Prahova, Centrul Cultural "Carmen Sylva" Sinaia
- Valoarea totală a contractului de finanțare este de 65.104,50 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 65.104,50 lei, unde 55.338,83 (85%) reprezintă Grant SEE, iar suma de 9.765,67 (15%) cofinanțare din bugetul național.
- Operatorul de Program: Ministerul Culturii - Unitatea de Management a Proiectului
- Programul din care este finanțat proiectul: PA17/RO13 "Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european" finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014
- Obiectivul proiectului este realizarea unui album fotografic care să ofere o reprezentare unică și cât mai cuprinzătoare a patrimoniului material și imaterial din orașul Sinaia în scopul promovării, revitalizării și conservării acestuia.
- Obiectivele specifice ale proiectului sunt: captarea, conservarea şi promovarea, între paginile unui album de fotografie și prin intermediul unui website dedicat, a celor mai relevante momente și scene culturale, artistice și arhitectural-peisagistice ale orașului Sinaia, pe parcursul unui an.
- Rezultatele proiectului vor consta în:
• realizare album foto (1.500 bucati);
• creșterea mobilității la nivel internațional pentru artiști și operele lor;
• promovarea educației prin artă și cultură pentru un public mai larg;
• creșterea vizibilității orașului Sinaia prin promovarea proiectului;
• consolidarea relațiilor bilaterale (prin distribuirea albumului foto realizat către orașele înfrățite cu orașul Sinaia, dar și către delegațiile care ne vizitează orașul);
• consolidarea accesului publicului larg la cultura (website care va reflecta imaginile și informația din album, dar va oferi și un spațiu virtual de comunicare).
- Numele și detaliile de contact ale persoanei care poate oferi mai multe informații despre proiect: Mădălina Roșu - Responsabil informare și publicitate, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top