Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

statie-epurare-ploiestiNefinalizarea la termen a noii staţii de epurare din Ploieşti, care trebuia să fie dată în folosinţă la 31 decembrie 2015, va costa scump bugetul Primăriei Ploieşti. Astfel, de la 1 ianuarie 2016 au început deja să curgă amenzile pentru poluarea produsă de actuala staţie de tratare a apelor reziduale. Sumele sunt ameţitoare, ajungând până la 120.000 de euro/zi! Prin urmare, până la insolvenţa Primăriei Ploieşti nu mai este decât o chestiune de timp, titrează observatorulph.ro

Primăria Ploieşti a început în 2008 lucrările la noua staţie de epurare a oraşului. Cinci ani mai târziu, adică în 2013, au fost sistate din lipsa finanţării, după ce Guvernul a tăiat fondurile pentru acestă investiţie. De atunci, staţia se degradează pentru că nu a fost luată nici măcar măsura conservării şantierului, astfel încât multe dintre echipamente nu mai pot fi utilizate.

Material integral - observatorulph.ro

Back To Top