Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

scheleteMai multe morminte vechi de aproximativ 5000 de ani au fost descoperite pe un câmp situat în imediata apropiere a supermarketurilor Auchan și Jumbo.

Într-unul dintre aceste morminte a fost găsit scheletul unui bărbat, culcat pe partea stângă, în poziția fetusului, care, se pare avea un rang înalt în comunitatea din care făcea parte. Istoricii și-au dat seama de acest lucru datorită colierului găsit intact la gâtul scheletului. Acest colier este al treilea de acest tip descoperit în țara noastră, primele două fiind găsite tot în județul Prahova. Colierul este compus din mai multe piese: un pandativ "ochelari" din cupru, mai multe perle din caolin, perle inelare tot din caolin şi nişte tubuleţe de cupru. Toate făceau parte din colierul de care e ataşat pandantivul. Pandantiv "ochelari"- are forma unor ochelari, piesă extrem de rară, găsită la gâtul individului, probabil bărbat.

Integral - observatorulph.ro

Back To Top