Categorie: Știri locale

razie politieVineri, 30 septembrie, polițiștii Secției Rurale nr. 2 Florești au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism, furt, distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Două persoane au fost arestate preventiv.

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 2 Florești au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de proxenetism, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2014-2016, una dintre persoanele bănuite ar fi determinat o femeie să se prostitueze.

De asemenea, aceeași persoană, împreună cu un alt bănuit, ar fi săvârșit un furt dintr-o locuință din comuna Flortești, cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Aceleași persoane, împreună cu alte două, sunt bănuite că, în 01.08.2016, ar fi participat și la un scandal într-un local din Florești, săvârșind infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

Patru mandate de aducere au fost puse în aplicare. În urma audierilor, două persoane au fost reținute. Acestea au fost prezentate a doua zi instanței, judecătorul însușindu-și propunerea de a emite pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, furt, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.

Back To Top