Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

protest-sinaia-pro opreaZeci de persoane s-au strâns în fața primăriei din Sinaia la un miting organizat pentru sustinerea lui Vlad Oprea. Primarul orașului Sinaia a câștigat un nou mandat în cadrul alegerilor locale din 2016 fără să aibă dreptul de a intra în primăria orașului sau de a lua legătura cu angajații din administrația locală. Edilul este anchetat de către DNA Ploiești într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Vlad Oprea a postat, în ultima zi a lui 2016, pe pagina personală de facebook un mesaj către sinăieni:

„Dragi prieteni, va multumesc pentru gandurile bune si mai ales pentru sustinerea voastra. Anul ce se încheie a fost impartit pentru mine. Pe de-o parte m-am bucurat de increderea acordata la votul din primavara. A insemnat foarte mult. Sinaia a votat pentru progres, Sinaia trebuie sa-si continue drumul in ritm rapid.
Pe de alta parte, in aceeasi perioada, am fost introdus intr-un dosar sub acuzatia de abuz in serviciu , cu limitarea exercitării mandatului. Sper ca 2017 sa fie un an al rezolvarilor, al solutiilor, sper ca situatia sa fie clarificata si sa se facă Dreptate !Actuala stare de fapt, incerta si apasatoare, nu face bine nimanui. Imi doresc sa se faca dreptate, dar cat mai repede. Timpul nu asteapta pe nimeni. Mai ales acum timpul nu trece deloc in avantajul unui oras lipsit de omul delegat prin vot și raspunzator cu administrarea lui".

Sursa foto: ziarulincomod.ro

Back To Top