Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

targ bunatatiConsiliul Local Câmpina a aprobat în ședință extraordinară finanțarea Târgului Mierii. Consilierii locali au acceptat să plătească de la bugetul local suma de 24.000 lei doar pentru promovarea evenimentului.

Banii nu vor ajunge direct la Mihai Apostolescu, președintele asociației care organizează târgul, așa cum s-a întâmplat până antul trecut, ci la Casa Tineretului din Câmpina, care va avea astfel obligația să încheie contracte cu diverse entități media pentru publicitate.

În anii anteriori, promovarea evenmientului era realizată de Asociația Apicolă Valea Prahovei, dar tot cu bani de la bugetul local.

În plus, Asociația va trebui să achite Casei Tineretului o taxă în valoare de 8000 de lei pentru utilizarea bunurilor propriteate publică, adică sălile de spectacol, holul mare de la parter și holul mic de la etaj, restaurantul, curtea interioară și parcarea. Până acum, organizatorii târgului beneficiau în mod gratuit de toate aceste bunuri, în condițiile în care Mihai Apostolescu a recunoscut că percepea o chirie de câteva sute de lei expozanților.

Ediția 2017 a Târgului Mierii va avea loc în perioada 24-26 februarie, la Câmpina, la Casa Tineretului.

Sursa: Observatorulph.ro

Back To Top