Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două weekend-uri de primăvară, două show-uri aviatice pentru prahoveni și nu numai.

 

Primul eveniment are loc chiar în această seară, de la ora 18.00, pe Aerodromul din Bănești, protagoniști fiind Iacării Acrobați, una dintre cele mai cunoscute formații de profil din țara noastră. Evenimentul este organizat cu prilejul lansării volumului "Iacării Acrobați. Aripi românești" de Maria Cristina Țilică. "Povestea Iacărilor Acrobați are, în primul rând, o dimensiune personală: aceea a traseului iniţiatic pe care membrii grupului l-au parcurs de la descoperirea aspiraţiilor legate de zbor până la împlinirea acestora. Există, în al doilea rând, o dimensiune tehnică a acestei istorii, o descriere a motoarelor şi a elicelor Yak-urilor 52 TW, avioanele de producţie românească pe care le pilotează, dar şi a măiestriei necesare zborului acrobatic în formație. Numeroasele ilustraţii ale spectacolele aviatice leagă aceste două dimensiuni şi fac vizibilă una dintre cele mai periculoase arte, aceea a acrobațiilor aeriene", se arată într-un comunicat al editurii Curtea Veche.

De la întâlnirea de sâmbătă seară nu vor lipsi, desigur, cei trei piloți care și-au pus amprenta asupra istoriei aviației românești: Ioan Postolache (cap formaţie Iacării Acrobaţi), Dan Ştefănescu (aripă dreapta Iacării Acrobaţi) şi Dan Conderman (aripă stânga Iacării Acrobaţi). Aceștia vor face și o demonstrație de acrobație aviatică pentru cei prezenți, după care vor susține o sesiune de autografe.

Al doilea show aviatic, la care s-ar putea să vă reîntâlniți chiar cu Iacării Acrobați, are loc peste exact o săptămână, pe Aerodromului "Gheorghe Bănciulescu" de la Strejnic. Pe 13 mai, Ploiești Airshow deschide, ca de obicei, seria evenimentelor de gen, și este așteptat, ca de fiecare dată, cu mare nerăbdare, nu doar de profesioniștii din domeniu, ci și de privitorii de rând. Organizatorii nu au anunțat, deocamdată, programul exact, pentru că acesta nu a fost definitivat, dar au precizat că anul acesta spectatorii vor sesiza o schimbare majoră. Demonstrațiile vor fi programate după-amiaza, și nu dimineața, așa cum s-a întâmplat la edițiile precedente.

În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, mitingul aviatic va avea loc duminică, pe 14 mai.

Back To Top