Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a participat luni, la Guvern, la workshop-ul "Master Planul de Investiții în Turism", întâlnire cu edili din toată țara la care au fost prezenți și ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, președintele Comitetului pentru Turism OECD, Armando Peres, secretarul general al Comitetului pentru Turism OECD, Alain Dupeyras, secretarii de stat Radu Puchiu și Cristina Ionela Tărteață.

"Am fost invitați la acest eveniment ca un exemplu de bună practică în atragerea și executarea de proiecte în domeniul turismului pe fonduri europene. Am susținut în discuțiile avute în special proiectele de dezvoltare integrală a domeniului schiabil sinăian și în general a întregii microregiuni a Văii Prahovei, ținând cont de faptul că stațiunea Sinaia face parte din Asociația Microregiunea Munții Bucegi. Este necesar ca investițiile să fie făcute în acele zone în care există deja o infrastructură în acest sens: curent electric, apă, căi de acces etc. Sper ca Ministerul Turismului să țină cont de propunerile noastre în elaborarea masterplanului de investiții în turism. Voi avea și alte întâlniri cu ministrul Turismului și voi susține cu tărie faptul că Sinaia are nevoie de sprijinul tuturor factorilor decizionali pentru crearea și promovarea proiectelor de dezvoltare a stațiunii Sinaia", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

 

Back To Top