Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri locale

După zeci de accidente, unele foarte grave, petrecute la intrarea în Ploiești de la Metro, sensul giratoriu va fi, în sfârșit, închis.

 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va închide, în scurtă vreme, sensul giratoriu din dreptul magazinului Metro, cel puțin pentru cei care vor să intre în municipiu. Este vorba despre un punct deosebit de periculos, din cauza configurării zonei și a intersectării cu DN 1-sensul spre Brașov, pentru accesul în oraș.
Potrivit observatorulph.ro, măsura va fi luată imediat ce va fi amenajat un nou sens giratoriu, pe Centura de Vest, în dreptul benzinăriei Lukoil, unde lucrările vor începe în vara acestui an și se vor încheia în cel mult trei luni. Conform acestor informații, noul giratoriu ar putea deveni funcțional până la sfârșitul lui 2017, iar din acel moment intrarea dinspre Brașov se va face prin Centura de Vest și nu direct din DN 1.

Back To Top