Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

asfaltareAutorităţile din Prahova aşteaptă sugestii pe reţelele de socializare pentru reabilitarea drumurilor judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a lansat în această săptămână, pe pagina personală de Facebook, un apel către prahoveni, solicitându-le oamenilor să spună care sunt cele mai proaste şosele. Iniţiativa inedită vine înainte de lansarea unei licitaţii pentru asfaltarea a aproximativ 56 de kilometri de drumuri judeţene.

"Vă mulţumesc pentru feedback-ul transmis atât prin intermediul mesajelor private, cât şi prin comentariile dumneavoastră la postarea cu privire la drumurile judeţene. Implicarea dumneavoastră în proiectele administraţiei judeţene este foarte importantă pentru mine. Dumneavoastră sunteţi principalul meu agent de verificare în teren! Aşa cum v-am spus, Consiliul Judeţean urmează să demareze licitaţia privind execuţia lucrărilor de aşternere de covoare bituminoase pe reţeaua de drumuri judeţene. De aceea, vă rog să continuaţi să-mi trimiteţi propunerile dumneavoastră referitoare la tronsoanele de drumuri judeţene unde consideraţi că este nevoie de intervenţia noastră", a fost mesajul transmis de Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova.

Reacţiile nu au întârziat, cei care urmăresc pe reţelele de socializare activitatea politicianului trimiţând mai multe propuneri, printre care DJ 102I (Valea Doftanei), DJ 100 C (Mizil-Conduratu), DJ 102K (Fântânele-Vadu Săpat-Mizil) sau DJ 102C (Ceptura-Colceag).

"Sondajul" pe Facebook vine cu scurt timp înainte ca autorităţile prahovene să lanseze o licitaţie pentru turnarea de covoare asfaltice pe mai multe tronsoane de drumuri judeţene. Lista este deja pregătită, cuprinzând nu mai puţin de 56 de kilometri de drumuri, iar valoarea alocată pentru acest contract este de opt milioane de lei.

Back To Top