Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri locale

Viitori absolvenți de gimnaziu, profesori și părinți își dau întâlnire, de luni, la Palatul Culturii din Ploiești, cu prilejul unei noi ediții a Bursei de Valori Educaționale.

 

Evenimentul este organizat anual de administrația locală, în parteneriat cu ISJ Prahova și Fundația Prais, și vrea să vină în sprijinul celor care susțin Evaluarea Națională și, mai departe, admiterea la liceu.
De luni, ora 13.00, până joi, 25 mai, ora 13.00, viitorii liceeni pot afla informații despre oferta pentru clasa a IX-a a unităților de învățământ din Ploiești (VEZI DETALII), despre cum se va desfășura admiterea din acest an, dar și despre resursele materiale și umane de care dispun liceele pe care le preferă. La standurile special amenajate ei pot intra în dialog inclusiv cu actuali elevi din unitățile de învățământ în care doresc să ajungă, pentru a afla direct de la sursă cum este viața de licean.
De asemenea, pentru marți, 23 mai, şi miercuri, 24 mai, în intervalul orar 12.00 – 13.30, organizatorii au pregătit și conferințe - dezbatere cu tema "Starea de bine a tinerei generații, astăzi pentru viitor!", la care şi-au anunțat participarea scriitoarea Aurora Liiceanu, conf. univ. dr. Ovidiu Gavrilovici - psiholog, Loredana Dinu - campioană olimpică scrimă, Adina Popescu - jurnalist şi Silvia Bucur - președinte Fundația PRAIS.

Foto ilustrație

Back To Top