Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri locale

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a criticat, într-un comunicat, taxa de mediu pe salubritate introdusă în facturile cetățenilor și a cerut lămurirea de îndată a condițiilor în care aceasta va putea fi percepută.
Taxa a apărut în facturi în această lună pe facturi, inclusiv retroactiv, de la 1 ianuarie încoace, iar UAP Prahova, și mai nou primarul Ploieștiului, atrag atenția că această practică nu este firească și nu va fi tolerată, în sensul că taxa nu poate fi percepută în lipsa unor prevederi contractuale în acest sens.
"De mai multe luni am atenționat atât operatorul cât și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova» (ADI Deșeuri), agenția din subordinea Consiliului Județean care este responsabilă de acest contract, să nu cumva să se gândească la o astfel de manieră de acțiune. Am transmis cât se poate de clar că nu voi tolera să acționeze în acest fel în Ploiești. De asemenea, am atenționat atât operatorul, cât și ADI Deșeuri, să informeze locuitorii orașului cu privire la obligativitatea introducerii taxei în factură și a argumentelor care stau la baza aceste obligativități. Nu știu dacă, și ce înțelegere are operatorul cu ADI Deșeuri sau Consiliul Județean, dar știu sigur că nu pot percepe această taxă populației din Ploiești pentru că nu a fost reglementat acest lucru", a precizat Dobre.
Edilul a lansat un apel către părțile implicate, pentru lămurirea problemei. "Îi rog să înceteze de îndată să mai emită facturi care să cuprindă și plata, retroactivă sau nu, a taxei de mediu de la ploieșteni. Evident că este obligația lor să rezolve într-un fel problema cu oamenii cărora le-au emis astfel de facturi și o să am grijă ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid cu putință. Subliniez, până la clarificarea de către Consiliul Județean a modalității de percepere a taxei, în Ploiești ea nu poate fi percepută și sfătuiesc cetățenii să țină cont de acest lucru", a mai spus Adrian Dobre.

Back To Top