Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

restrictii circulatieŞoferii care circulă în aceste zile pe Drumul Naţional 1, spre şi dinspre Valea Prahovei, sunt sfătuiţi să se înarmeze cu răbdare, mai mult decât de obicei, pentru că, în plus faţă de aglomeraţia deja tradiţională din zona staţiunilor montane, aici au fost impuse şi restricţii de trafic.

Centrul Infotrafic al Poliţiei a anunţat sâmbătă dimineaţă că pe Drumul Naţional 1 sunt restricţii de trafic în această perioadă, în zona Nistoreşti, din cauza stării drumului, urmând ca aici să aibă loc lucrări de reabilitare. 

"În judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 98, în zona Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă (în zonă există câte două benzi pe sens), deoarece partea carosabilă este deteriorată. Se desfăşoară lucrări de remediere", este anunţul publicat în această dimineaţă de centrul Infotrafic.

Back To Top