Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cinci persoane, printre care şi doi fraţi gemeni de 7 ani, au fost transportate de urgenţă la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecurt duminică la prânz, pe DN 1, la intrarea în Sinaia. Două autoturisme au intrat într-o coliziune frontală, cel mai probabil din cauza unei manevre de depăşire riscante.

 

Unul dintre şoferi, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a rămas blocat în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. Iniţial, primele informaţii vorbau despre trei răniţi, printre care şi cei doi copii. În cele din urmă, autorităţile au anunţat că la spital au fost transportate cinci persoane.

ISU Prahova a intervenit cu două echipaje de pompieri şi o ambulanţă SMURD, iar în zonă au ajuns şi salvatori din judeţul Braşov. De altfel, victimele au fost trimise la spitalul din Braşov.

(foto: ISU Prahova)

 

Back To Top