Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Accidente unul după altul, în prima parte a zilei de luni, pe străzile din Ploiești. Seria neagră a fost deschisă încă de azi-noapte.

 

Primul eveniment rutier anunțat de Poliție a avut loc în jurul orei 3.00, în zona Complexului Nord. Două mașini au fost implicate în accident și două persoane rănite, potrivit IJP Prahova.

De dimineață, în decurs de o jumătate de oră, alte două accidente s-au petrecut în zone foarte circulate din Ploiești. Primul, în jurul orei 8.45, s-a petrecut în zona catedralei din centru și a implicat două mașini, potrivit reprezentanților Poliției. O persoană a fost rănită.

Este un punct negru pe harta municipiului, în această perioadă, având în vedere că, de mai multe săptămâni, semafoarele de aici nu funcționează, iar regulile acordării de prioritate în sensul giratoriu par a fi o necunoscută pentru unii șoferi.

Al doilea accident s-a petrecut în jurul orei 9.15, pe strada Mărășești. Reprezentanții ISU Prahova, care au asigurat zona la locul producerii evenimentului, au anunțat că impactul s-a produs între un autobuz care efectua o cursă TCE și un taxi. Un pasager din autobuz a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Back To Top