Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ancheta derulată în cazul morții suspecte înregistrate săptămâna trecută, la Mizil, scoate la iveală detalii șocante. Femeia al cărei trup a fost găsit sfâșiat de animale, aproape de cimitir, ar fi fost, într-adevăr, ucisă de câini, așa cum arătau încă de atunci indiciile găsite la fața locului.

 

Anchetatorii au luat în calcul și varianta potrivit căreia decesul femeii ar fi survenit din cauza unor afecțiuni medicale, ulterior trupul acesteia fiind sfâșiat de animalele fără stăpân. Această variantă nu s-a confirmat însă, scrie observatorulph.ro, care citează surse apropiate anchetei, dezvăluind că rezultatul necropsiei a confirmat: femeia a murit în chinuri, din cauza rănilor provocate de animale. Șocant este că nimeni nu a auzit strigătele acesteia, deși nenorocirea s-a întâmplat într-o zonă locuită. De asemenea, urmele descoperite la locul tragediei au arătat că victima a încercat să scape, chiar și târându-se, până în clipa în care și-a dat ultima suflare, dar nu a avut nicio șansă în fața câinilor care au atacat-o.
Vă reamintim că trupul însângerat al femeii a fost găsit zăcând pe stradă, de un localnic, joi dimineață, acesta fiind și cel care a alertat autoritățile (VEZI DETALII).
Imediat după aceea, primarul orașului Mizil i-a convins pe locuitorii din cartierul unde s-a petrecut totul să permită ridicarea câinilor fără stăpân. Zona este recunoscută din cauza problemelor cu maidanezii, dar și a celor provocate de cânii cu stăpân lăsați să bântuie liberi pe străzi (VEZI DETALII).

Back To Top