Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

balarii libertatii 1Zonele verzi din vecinătatea Gării de Vest şi a cartierului de locuinţe ANL de pe strada Libertăţii, din Ploieşti, sunt ignorate total de autorităţile locale, bălăriile de aici ajungând la un nivel impresionant. O ploieşteancă a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini făcute în jurul blocurilor ANL, în apropierea şcolii din cartierul 9 Mai, reclamând că angajaţii SGU care se ocupă de spaţiile verzi au refuzat să tundă iarba de aici.

 

"Locatarii au făcut solicitări către SGU şi s-a răspuns că o să se tundă iarba, însă nu s-a tuns tot anul! Nu s-a tuns niciodată anul acesta. Ne mănâncă şerpii în ritmul acesta!", a reclamat o ploieşteancă. Acesta a mai precizat că o echipă de la SGU a ajuns recent în zonă, însă muncitorii s-au ocupat doar de vegetaţia aflată "la vedere", la strada Libertăţii, refuzând să tundă iarba şi de pe spaţiul verde aflat în spatele blocurilor, însă Şcoala "I.A. Bassarabescu".

Persoana care a trimis sesizarea pe adresa redacţiei Actualitatea Prahoveană a făcut şi mai multe fotografii în zonă:

balarii libertatii 3

Back To Top