Categorie: Știri locale

Competiția care se desfășoară în aceste zile pe străzile din Sinaia a adus la start 78 de piloți, anunță organizatorii. Aceștia au participat la primele trei manșe de recunoaștere a traseului, în prima parte a zilei, urmate apoi de antrenamentele cronometrate.

Andrei Dumitrescu, care a pilotat un monopost Tatuus, a reușit cel mai bun timp al zilei, urmat de Armando Battocchi (Ferrari 458 Challenge) și Răduț Lucian (Mitsubishi Lancer Evo VIII). Liderul campionatului, Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo), a terminat pe locul al patrulea.
Clasamentul din calificări a stabilit ordinea de intrare în concursul de duminică.
Dupa ora 13.15 pe concurenți îi așteaptă două ture de foc, adică două manșe ale celei de-a V-a etape a Campionatului de Viteză în Coastă Dunlop. Câștigătorul va primi și marele premiu al raliului: Trofeul Sinaia Forever.
În timp ce piloții s-au întrecut pentru cel mai bun timp pe traseu, spectatorii au avut parte și de momente inedite. În zona de start, ei au putut vedea câteva drifturi spectaculoase, ale piloților Vali Porcișteanu și Ciprian Răileanu care și-au demonstrat măiestria în efectuarea acestor manevre foarte îndrăgite de public și aplaudate la scenă deschisă.
Evenimentul din acest weekend este organizat de Primăria Sinaia și Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida FRAS.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Motoare turate și adrenalină la Trofeul Sinaia, weekendul viitor

Back To Top