Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

În ședința de astăzi a Guvernului României a fost adoptată o hotărâre privind aprobarea obiectivului de investiţii  ,,Lucrări de atenuare a viiturilor pe pârâul Dâmbu amonte de municipiul Ploiești, județul Prahova”. Proiectul constă în realizarea unor lucrări hidrotehnice noi în bazinul hidrografic Ialomița-Prahova, pe pârâul Dâmbu, pe segmentul localităților Băicoi, Cocorăștii Mislii şi Păulești, amenajări care vor diminua semnificativ pagubele provocate de viituri în municipiul Ploiești şi în localităţile traversate de această apă curgătoare.

Valoarea totală a investiției este de 83,3 milioane de lei, finanţarea  urmând a se asigura de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Apelor şi Pădurilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din veniturile proprii ale Administrației Naționale „Apele Române”, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii, au anunţat reprezentanţii Ministerului Mediului.

„Știu foarte bine ce necazuri le provoacă cetățenilor viiturile pârâului Dâmbu, deseori însoțite și de deversări ale canalelor tehnologice, așa că nu pot decât să mă bucur că Guvernul României a reușit să deblocheze acest proiect, al cărui studiu de fezabilitate, deși aprobat din 2007, a fost ținut prin sertare. Sper ca toți factorii implicați în punerea lui în operă să înțeleagă că nu avem nici timp și nici bani de pierdut și că vom avea, cât mai repede, lucrări de bună calitate!”, a declarat Grațiela Gavrilescu, viceprim-ministru şi ministru al Mediului, după încheierea ședinței de Guvern de astăzi.

Back To Top