Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

De la 1 august, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova organizează trei puncte noi de unde cetățenii vor putea obține, la nevoie, certificatele de cazier judiciar.

De marți, 1 august, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative va putea elibera certificate de cazier judiciar pentru persoane fizice și juridice și la Secțiile de Poliție nr. 3 și nr. 4 din Ploiești (str. Minerva, nr. 4; Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A - sub podul de la Gara de Sud). În ambele cazuri, programul de lucru cu publicul va fi în zilele de marți și joi, între orele 13 .00 – 16.00.
Un al treilea punct va fi amenajat în sediul Poliției Breaza, de pe str. Republicii, nr. 82 A, cu program de lucru cu publicul în ziua de luni a fiecărei săptămâni, între orele 13.00 – 16.00.
În prezent, certificatele de cazier judiciar se eliberează la sediul I.J.P. Prahova din Ploiești, strada Vasile Lupu nr. 60, precum și sediile subuntăților de poliție din municipiul Câmpina și orașele Băicoi, Breaza, Mizil, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte.
Persoanele interesate în vedera obținerii certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricăreia dintre aceste locații, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii.

Back To Top