Categorie: Știri locale

accident politiaDouă autoturisme au fost implicate într-o coliziune, sâmbătă după-amiază, pe Drumul Naţional 1A, în oraşul Boldeşti Scăeni. În urma impactului, una dintre maşini a luat foc, iar traficul rutier a fost blocat complet timp de mai bine de 20 de minute.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.45, iar la faţa locului au ajuns o maşină de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi o ambulanţă de la SMURD. Primele informaţii au fost că persoanele aflate în cele două vehciule nu au suferit răni grave, fiind în afara oricărui pericol. Ulterior, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că patru persoane au fost transportate la spital

Autoturismele au fost avariate în urma coliziunii, unul dintre ele fiind cuprins de flăcări. Autorităţile au izolat zona, iar traficul rutier a fost blocat complet pe acest sector de drum. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 17.05, iar circulaţia s-a reluat parţial, au mai anunţat reprezentanţii ISU Prahova. Pentru alte câteva zeci de minute, până la curăţarea drumului, circulaţia s-a desfăşurat cu restricţii, pe un singur fir.

Sâmbătă seară, aproape de ora 19.00, Poliţia a anunţat reluarea traficului în condiţii normale.

Back To Top