Categorie: Știri locale

Umiliți la ei acasă, de patronul străin. S-a întâmplat la o fabrică de textile din Păulești, iar cazul a devenit public după ce așa-zisa ședință, înregistrată, a ajuns în spațiul public. Incidentul este acum și în atenția autorităților.


Angajații unei fabrici din Prahova, umiliți în ultimul hal de șef. În luna iunie, oamenii și-au "permis" să ceară plata salariilor la timp, dar în schimb au primit din partea patronului, un cetățean străin, înjurături și amenințări pe care femeia care îi era translator prefera nici să nu le mai traducă.
Totul s-a întâmplat în data de 16 iunie. Patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere. După această afirmație angajații au început să vorbească între ei moment în care bărbatul, cunoscut ca patronul societății, și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure, relatează observatoruph.ro, care a și publicat o înregistrare (VEZI FILMAREA AICI) cu ieșirea bărbatului
Odată ajuns public acest incident, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a demarat o anchetă în cazul fabricii de textile Unique Clothing, unde s-a petrecut totul. Aceasta funcționează, mai nou, la Movila Vulpii, dar potrivit sursei citate, pe 4 iulie firma a și înregistrat, la Tribunalul Prahova, o cerere de intrare în insolvenţă, lichidator fiind desemnat Prahova Insolv IPURL.

 

Sursa: observatorulph.ro
Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top