Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Zece autospeciale de pompieri intervin, vineri seară, la Pucheni, în satul Puchenii Moșneni, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un service auto.

 

Poliția Prahova a anunțat închidere atraficului pe DN 1, în zona incendiului, acolo unde este o impresionantă desfășurare de forțe. ISU Prahova a trimis la fața locului opt autospeciale cu apă și spumă și două de iluminat, pentru stingerea incendiului izbucnit la service-ul în care se aflau șapte autoturisme, dar și un rezervor cu 5 tone de motorină și patru butelii de oxigen.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20.00, a anunțat ISU Prahova, dar echipaje de pompieri au rămas la fața locului, pentru înlăturarea efectelor negative.
Între timp, de la momentul izbucnirii incendiului, șoferii sunt îndrumați, atât la intrarea dinspre Ploiești, pe DN 1, cât și dacă vin dinspre Capitală, să se îndrepte către A3.
La Pucheni, mașinile prinse în trafic au fost direcționate pe străzi lăturalnice, pentru a depăși locul intervenției și a-și continua drumul.
Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale. Nu au existat victime.

UPDATE: Flăcările au mistuit hala service-ului, cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați, dar și trei autoturisme, care se aflau în interior.

UPDATE: La ora 20.40, IJP Prahova a anunțat reluarea traficului, pe sensul spre Ploiești al DN 1.

UPDATE: "Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia pe sensul către Ploieşti al DN1 Bucureşti – Ploieşti a revenit la normal. Pe sensul către Capitală, poliţiştii rutieri deviază traficul, în continuare, pe autostrada A3. Situaţia s-a produs din cauza unui incendiu la un service auto de pe marginea drumului, la km 44, în zona localităţii Puchenii Moşneni", a anunțat centrul Infotrafic.
Foto: ISU Prahova

Back To Top