Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Spitalul Județean de Urgență Ploiești se află, alături de alte șapte unități medicale din țară, pe lista celor care vor primi, în luna decembrie, vizita experților Agenției Europene pentru Energie Atomică de la Viena. Aceștia vor stabili parametrii în care trebuie să se încadreze aparatura de radioterapie cu care ar putea fi dotate aceste unități medicale.

Cele opt spitale vizate sunt Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila București, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Județean Brașov, Spitalul Județean Argeș, Spitalul Județean Prahova, Spitalul Județean Mureș și Spitalul Municipal Timișoara, a anunțat Ministerul Sănătății, cu prilejul semnării primelor primele contracte de achiziție pentru dotarea cu echipamente de radioterapie a cinci spitale din București și din țară. Este vorba despre aparatură de 11 milioane de euro care va ajunge la Spitalul Județean Constanța, Spitalul Județean Galați, Institutul Oncologic București „prof.dr.Alexandru Trestioreanu", Spitalul Județean Baia Mare și Spitalul Universitar de Urgență Elias.
În etapa următoare, în cadrul aceluiași proiect, urmează dotarea cu echipamente de radioterapie a altor trei centre din țară, aflate astăzi la finalul fazei de evaluare, existând premisele ca până la finalul acestui an să fie încheiate contractele de achiziție. Este vorba despre centrele de radioterapie din cadrul Spitalului Municipal Oradea, Spitalului Județean Craiova și Institutul Oncologic "Prof. Dr. I.Chiricuță" Cluj Napoca, pentru care au fost lansate deja procedurile de licitație, mai precizează MS.
Dotările sunt achiziționate în baza unui acord cu Banca Mondială, care prevede construcția de secții noi ATI și UPU, Centre de mari arși, blocuri operatorii și reabilitarea centrelor existente pentru diverse specialități, precum și achiziții de echipamente necesare în secțiile de ATI, UPU, blocuri operatorii, paliație, imagistică, radioterapie și screening afecțiuni oncologice. Acordul, în valoare totală de 250 de milioane euro, accesat în anul 2014, a fost deblocat la începutul acestui an, astfel încât fondurile încep să fie accesate. Suma totală acordată pentru achiziția de aparatură de radioterapie este de 38 milioane de euro.

Back To Top