Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

politia rutiera control in trafic phPoliţia Rutieră din Dâmboviţa desfăşoară miercuri, cu sprijinul colegilor din Prahova, o amplă acţiune de verificare pe drumurile care unesc cele două judeţe. Controalele vizează prevenirea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

 

Miercuri, poliţiştii de rutieri din Dâmboviţa desfăşoară o acţiune în comun cu reprezentanţii IJP Prahova, pe DN 1A, DN 72, DJ 720 şi DN 71, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la trafic, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Se acţionează în principal pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. La activitate participă şi efective de ordine publică.

22 de polițiști de rutieră și ordine publică din cadrul IJP Prahova acționează în aceste zone pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente, împreună cu polițiști din cadrul IJP Dâmboviţa, au confirmat reprezentanţii Poliţiei Prahova, precizând că la acțiuni participă și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

Back To Top