Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Șase percheziții au avut loc, miercuri, la Vălenii de Munte și Izvoarele, la societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept.
Operațiunea a fost derulată de polițiștii din Vălenii de Munte și a vizat persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept. Poliția susține că, în perioada 18-27 decembrie, acestea ar fi achiziționat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deținute în scopul recomercializării.
De la locațiile percheziționate, oamenii legii au indisponibilizat și ridicat 46 de kg de articole pirotehnice, însemnând petarde, baterii de artificii și rachete.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept a oricăror operațiuni cu articole pirotehnice.

Foto ilustrație

Back To Top