Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

De multe ori, bunicii sunt cei care sacrifică Revelionul pentru a avea grijă de nepoți, sărbătorind cumpăna dintre ani cu câteva săptămâni mai târziu. Așa s-a întâmplat și de această dată, la Ploiești, unde sute de vârstnici au petrecut, la finalul săptămânii trecute, la Revelionul pensionarilor.

 

La petrecere au luat parte și mai multe oficialități locale, dar și parlamentari. Printre cei care au ținut să le ureze un an bun, cu sănătate, vârstnicilor din Ploiești s-a numărat și deputatul de Prahova Laura Moagher. "Întotdeauna, este o reală bucurie să fim alături de seniorii ploieșteni la Revelionul organizat pentru dumnealor! Am participat la acest eveniment cu satisfacția că mă regăsesc între oameni dragi, între prieteni. Poate că alții nu au înțeles cât de mult trebuie să ne respectăm și să ne prețuim pensionarii, oamenii care ne-au crescut si ne-au format. Vă prețuiesc, vă respect și vă iubesc!" le-a transmis aceasta seniorilor ploieșteni.
Sursa: Facebook/ Laura Moagher

Back To Top