Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două familii au rămas, în câteva ore, fără acoperiș deasupra capului, în urma incendiului care a izbucnit în imobilul în care locuiau. Clădirea aparține Primăriei Ploiești, iar administrația locală caută acum soluții pentru cazarea oamenilor rămași pe drumuri.
Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, într-o clădire de pe str. Plăieșilor, se pare că din cauza coșului de fum necurățat sau înfundat. Acoperișul imobilului care aparține Primăriei Ploiești a fost distrus în cea mai mare parte, astfel că locatarii de la etaj nu mai pot reveni în locuință. Așadar, treisprezece persoane au rămas, peste noapte, fără adăpost, administrația locală căutând, în prezent, soluții pentru cazarea acestora.
Cel mai probabil, vor fi mutate într-un alt imobil al Primăriei, dar autoritățile trebuie să identifice un spațiu disponibil pentru cazarea lor. Iar acest lucru este destul de complicat la Ploiești, unde în permanență există liste lungi cu persoane care au nevoie de o locuință socială.
Foto: observatorulph.ro

Back To Top