Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

voilaDirectorul Spitalului Voila s-a aflat, timp de aproape două săptămâni, la începutul mandatului său, într-o posibilă stare de incompatibilitate, după ce a deţinut simultan două calităţi, cea de manager al unităţii interimare şi cea de expert într-o comisie de acreditare. Directorul unităţii, dr. Irina Minescu, neagă însă acuzaţiile.

Ea a fost numită la conducerea Spitalului Voila în luna decembrie a anului 2014, întâi ca director interimar iar apoi a fost reconfirmată în funcţie după susţinerea concursului. Problema, potrivit acuzaţiilor care i se aduc, este că în aceeaşi perioadă ea făcea parte dintr-o comisie de evaluare în vederea acreditării unui spital numită de Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor, cu toate că aceeaşi instituţie stabilise, printr-un ordin emis anterior, că niciun evaluator nu are voie să deţină vreo funcţie de conducere la vreun spital public din ţară, indiferent dacă acela era sau nu suspus procedurii de acreditare.

Concret, prin Ordinul 252 din 24 septembrie 2014, Irina Minescu a fost numită în comisia de evaluare pentru Spitalul Obregia din Capitală. Acelaşi document a stabilit ca perioada de evaluare să se întindă între 20 noiembrie şi 20 decembrie 2014. Pentru o scurtă perioadă aşadar, între 9 şi 20 decembrie, ea a deţinut simultan cele două calităţi. "Evaluatorul de spitale nu poate desfăşura activitatea de evaluare în cadrul unui spital dacă se află în una dintre următoarele situaţii: (...) C. are calitatea de membru în organele de conducere sau de administrare (respectiv de manager, de membru al comitetului director, de şef de secţie, de laborator sau de serviciu sau de membru al consiliului de administraţie) ale oricărui spital public", se arată la articolul 17 din Ordinul nr. 216/2013 al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.

Contactată de reporterii Telegrama, Irina Minescu a negat acuzaţiile: "Nu ştiu nimic despre o posibilă stare de incompatibilitate. În momentul în care am fost în comisie, când eram evaluator, nu aveam funcţie publică".

Back To Top