Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Consiliul Local Sinaia a aprobat, în cea mai recentă ședință, regulamentul privind politica parcărilor. Noutatea o reprezintă introducerea noțiunii de parcare fără plată de scurtă durată.

Potrivit hotărârii aprobate de Consiliul Local Sinaia, zilnic, timp de maxim două ore, turiștii și localnicii pot staționa gratuit, în intervalul 08.30-20.00, în parcările amenajate pe străzile Octavian Goga, Cuza Vodă (până la Muzeul Orașului), Bd. Republicii și Bd. Ferdinand, a anunțat primăria Sinaia. Toate zonele unde va fi permisă parcarea fără plată, de scrută durată, vor fi semnalizate cu indicatoare "Zonă de staționare cu durată limitată 2h", "Sfârșitul zonei de staționare cu durată limitată 2h" și indicatoare de parcare "Parcare fără plată" cu panouri adiționale cu inscripția "Parcare de scurtă durată de maxim 2h".
Decizia a fost luată pentru a se evită blocarea parcărilor cu automobile care staționează timp îndelungat, pe același loc de parcare, au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Back To Top