Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Pasionații de schi pot beneficia de 50% reducere, în aceste zile, la tarifele pentru diverse servicii din Sinaia. Oferta este promovată de Primăria Sinaia, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Primăria orașului Sinaia participă, până pe 25 februarie, la Târgul de Turism al României, unde prezintă o superofertă gândită împreună cu parteneri din stațiune, agenți economici, și menită să atragă aici cât mai mulți turiști.

“O săptămână la schi “ este o promoție aflată la cea de-a III-a ediție, care se adresează pasionaților de schi și care conține cazare și skipass cu 50% reducere.

"Turiștii care vor veni în stațiunea noastră în perioada 18 -25 martie vor plăti doar jumătate la cazare și skipass. 6 hoteluri de 4 și 3 stele (34 de camere cu un total de 70 de locuri) vor fi disponibile în acest interval pentru ca doritorii să aibă o vacanță activă pe pârtiile de altitudine ale domeniul schiabil Sinaia, desemnată anul trecut «Cea mai bună stațiune de schi din România»", a anunțat administrația locală.  

 “Zăpada depusă până în acest moment este excelentă pentru practicarea schiului și sunt convins că vor fi condiții foarte bune până la sfârșitul lunii martie. Astfel turiștii se pot bucura din plin de sporturile de iarnă și vor plăti pentru această vacanță doar jumătate din prețul afișat la recepțiile hotelurilor înscrise în pachetul «O săptămână la schi», dar și la transportul cu telegondola și teleschiul ce deservesc domeniul schiabil Sinaia”, a explicat primarul Vlad Oprea.

Oferta poate fi găsită la standul de prezentare a localității Sinaia, care este realizat în regie proprie, și poate fi vizitat pe perioada Târgului la Romexpo corpul B1 stand 10.

În perioada 07-11 martie, Sinaia va avea reprezentanți și la Târgul de Turism de la Berlin, unde oferta “O săptămănă la schi” va fi lansată pe plan internațional.

Back To Top