Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

profi ploiestiCaz şocant, joi, într-un supermarket din zona de vest a municipiului Ploieşti. O femeie reclamă că fiica ei, în vârstă de 10 ani, a fost bruscată de angajata firmei de pază, care, crezând că aceasta ar fi furat un pachet de gumă, a dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza ca s-o percheziţioneze. Bunicul fetiţei, martor la incident, spune că va depune o plângere la Poliţie şi se va adresa, de asemenea, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

 

Incidentul s-a petrecut în supermarketul Profi de pe strada Streilului, în zona Lămâiţa din vestul Ploieştiului, relatează site-ul prahovaeconomică.eu, care prezintă mărturia rudelor fetiţei. Nu este prima dată când ploieştenii se plâng de comportamentul agenţilor de pază din supermarketuri. De cele mai multe ori aceştia pleacă de la premisa că oamenii care intră în magazin sunt potenţiali hoţi. Dacă nu te urmăresc prin tot magazinul cu privirea, te caută în geantă la ieşire, asta în magazinele în care nu există seifuri speciale pentru bagaje, mai notează sursa citată, care relatează că, în cazul de faţă, fetiţa de 10 ani a fost dezbrăcată de geacă de către o angajată de la pază. Agenta de pază i-a ridicat bluza până la bustieră, crezând că fata furaseun pachet de gumă. Totul s-a petrecut în faţa clienţilor, dar şi a bunicului copilei care a protestat, dar nu suficient de vocal încât să o oprească pe angajata în a-i face percheziţie corporală fetiţei, mai arată Prahova Economică.

„Copilul meu plânge de nu se mai opreşte. Se uitase mai devreme la un pachet de gumă, l-a luat din raft şi l-a pus înapoi. La ieşirea de la casă, probabil casierul sau altcineva i-a făcut semn acestei angajate. Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza sa o controleze. Adică toţi cei de faţă mi-au văzut copilul pe jumătate dezbrăcat. Evident că nu a găsit nimic nici asupra ei şi nici în ghiozdan. Presupunând că ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit să procedeze astfel. Ar fi trebuit să o tragă într-un colţ, de faţă cu tutorele, să o întrebe frumos, în niciun caz să o percheziţioneze, pentru că nu are niciun drept. Este oribil ce s-a întâmplat, nu-mi revin din şoc, iar copilul plânge de atunci de nu o mai pot opri”, ne-a povestit femeia, furioasă.

La scurt timp după incident, bunicul a revenit la magazin pentru a afla numele angajatei. Acesta a anunţat că va sesiza Poliţia. 

Contactat de reporterii prahovaeconomica.eu, directorul respectivului magazin Profi s-a arătat surprins şi a declarat că nu ştie nimic despre incidentul reclamat.

Back To Top