Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Pe durata avertizărilor meteo de viscol și temperaturi scăzute, polițiștii locali din Ploiești caută să identifice persoanele fără locuință care ar putea avea nevoie de ajutor în aceste zile cu fenomene meteo extreme. Pentru aceasta, instituția face apel și la sprijinul cetățenilor.

Polițiștii locali acționează pentru identificarea persoanelor fără adăpost și transportarea acestora, prin intermediul Serviciului de Ambulanță, la Centrul Social de Urgență, situat în Bulevardul Petrolului, nr. 8.

Totodată, Poliția Locală face apel către cetățenii municipiului Ploiești ca, în situația în care au cunoștință sau sesizează prezența unor astfel de cazuri, să apeleze Dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0244/954, pentru a se putea interveni operativ, iar persoanele în cauză să fie identificate și transportate la adăpostul de noapte, care este deschis permanent în această perioadă.

Acțiunile de acest fel au fost hotărâte duminică, în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență, împreună cu alte măsuri care sunt aplicate la nivelul municipiului, pe durata atenționărilor de vreme rea (VEZI DETALII).

Județul Prahova se află, până marți seară, sub avertizare cod galben de viscol, iar până joi dimineață sub cod portocaliu de temperaturi scăzute.

Back To Top