Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident noapteStatistica realizată de Poliţia Rutieră arată o creştere alarmantă a numărului de accidente rutiere grave în care sunt implicaţi pietoni, în municipiul Ploieşti. Inspectoratul de Poliţie Prahova a transmis zilele trecute o adresă oficială către Primărie, în care arată o creştere atât a numărului de accidente, cât şi a numărului de victime şi propune măsuri pentru combaterea acestui fenomen.

Astfel, conform adresei transmise de Serviciul Rutier al IJP Prahova cu privire la accidentele produse în zona trecerilor de pietoni, în cursul anului 2017 s-au produs 84 de accidente pe raza municipiului Ploieşti, în creştere cu 21 faţă de anul anterior. De asemenea, aceste accidente s-au soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor 93, şi în cazul victimelor înregistrându-se o creştere a numărului, cu 29, faţă de 2016.

În continuare, analizând perioada scursă între 1 ianuarie şi 12 februarie 2018, pe raza municipiului s-au produs cinci accidente rutiere grave, cu patru mai mult faţă de acceaşi perioadă a lui 2017, soldate cu decesul unei persoane (+1 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut) şi rănirea a patru persoane (+3 faţă de aceeaşi perioadă din 2017), conform datelor transmise de Poliţie către Primăria Ploieşti.

În aceeaşi adresă, Poliţia Rutieră propune şi măsuri pentru reducerea numărului de accidente produse din cauza vitezei în zona "zebrelor" şi a neacordării de prioritate pentru pietoni, principala măsură vizând elaborarea unui plan în privinţa zonelor de risc şi amenajarea unor treceri "supraînălţate".

Back To Top