Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii caută un taximetrist din Ploiești care, în cursul zilei de joi, 1 martie, ar fi lovit o femeie pe o trecere de pietoni din zona Lămâița. Se pare că șoferul ar fi convins victima să o conducă acasă, că nu este accidentată grav. Abia mai târziu femeia a fost cuprinsă de dureri, iar familia a decis să o ducă la spital și să anunțe Poliția.

Accidentul s-ar fi petrecut joi, în jurul orei 14.30. Victima este o femeie de 67 de ani, iar cel care a provocat accidentul ar fi un taximetrist. Potrivit observatorulph.ro, inițial, acesta ar fi oprit și s-ar fi oferit să o ducă la spital, dar pe drum a convins-o că mai bine o duce acasă, că nu ar fi accidentată chiar grav, iar incidentul l-ar putea costa permisul și, implicit, locul de muncă.

Încă în stare de șoc, femeia a acceptat, dar acasă durerile au devenit insuportabile, iar familia a decis atunci să o ducă la spital și să anunțe Poliție.

Sursa citată scrie că victima are traumatism cervical și traumatism toraco abdominal. Aceasta nu își amintește nici numărul de înmatriculare al mașinii și nici indicativul, dar se pare că ar fi vorba despre un autoturism bleumarin, iar șoferul are în jur de 60 de ani și părul cărunt, tuns scurt.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, a declarat pentru observatorulph.ro  că poliția a deschis, în acest caz, un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

Martorii la accident sunt rugați să comunice anchetatorilor detaliile pe care și le amintesc referitoare la autoturismul implicat sau șoferul acestuia.

Sursa: observatorulph.ro

Back To Top