Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

giratoriu bucov aglomeratie politia dirijeazaUltima zi liberă din minivacanţa de Paşte, marcată de o vreme foarte călduroasă, a determinat mii de prahoveni să vină pentru picnic sau plimbare la Parcul Memorial "Constantin Stere", însă asta generează mari probleme de trafic în zonă. Din cauza numărului mare de maşini ajunse aici luni, circulaţia se derulează cu mare dificultate, pe câteva tronsoane drumul care duce spre Parcul Bucov fiind blocat. Poliţia Rutieră dirijează traficul în sensul giratoriu de pe DN 1B.

 

O cititoare Actualitatea Prahoveană a semnalat faptul că pe drumul care porneşte din sensul giratoriu, ducând spre parcarea de la intrarea în parc, se circulă extrem de greu, la un moment dat ajungându-se ca poliţiştii care lucrează pentru fluidizarea traficului rutier să interzică virajul din DN 1B spre prac. Din acest motiv, mai mulţi conducători auto au ales să parcheze chiar pe marginea drumului naţional, până în podul peste Teleajen.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au confirmat că luni la prânz se înregistrează valori de trafic foarte mari în această zonă şi că sunt agenţi rutieri care fluidizează traficul.

Back To Top