Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

accident circulatie masina politieLa nici o zi după ce autorităţile prahovene confirmau că doresc să amenajeze în acest an un sens giratoriu la intersecţia dintre DJ 101D şi DJ 101G, în satul Tătărani, această intersecţie face o nouă victimă. O persoană a fost rănită, sâmbătă, în jurul orei 11.00, după un accident rutier produs în această zonă, situată în apropiere de podul de la ieşirea din Ploieşti spre Bărcăneşti.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, două maşini au fost implicate, accidentul producându-se, conform primelor informaţii, după ce un şofer care venea de pe drumul secundar a "forţat" intrarea, maşina sa intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe şoseaua cu prioritate.

Pentru această intersecţie de la Tătărani, situată în dreptul fostului magazine Interhome, conducerea Consiliului Judeţean Prahova a anunţat încă de la creionarea bugetului pe 2018 că doreşte să amenajeze un sens giratoriu, care să mai taie din elanul vitezomanilor şi să uşureze accesul şoferilor care vin de pe drumul fără prioritate. Nu mai departe de vineri, preşedintele instituţiei, Bogdan Toader, confirma că studiul de fezabilitate este în lucru, estimând că lucrările propriu-zise ar putea debuta în toamnă şi ar urma să dureze cel mult o lună, timp în care vor exista restricţii de trafic. Acest proiect face parte dintr-un plan mai amplu al CJ Prahova, care vrea să realizeze în acest an şi trei giratorii noi pe Drumul Naţional 1, tot în intersecţii renumite pentru problemele de trafic şi numărul mare de accidente. Mai multe detalii AICI.

Back To Top