Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

disparut boldesti ionut tudorPoliţia caută un tânăr pe nume Tudor Ionuţ Cătălin, în vârstă de 22 de ani, originar din Boldeşti-Scăeni, dat dispărut de familie. Acesta se întorcea din Spania, iar vineri seară îşi anunţase mama că a intrat în ţară. Numai că, de atunci, rudele n-au mai primit niciun semn de la el.

 

Duminică, mama acestuia a sesizat dispeceratul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni despre faptul că tânărul a plecat miercuri din Spania spre casă şi de vineri seară, din jurul orei 23.00, când spunea că se află în ţară, nu a mai putut fi contactat.

Acesta are aproape 1,80 metri înălţime, circa 80 de kilograme, ten măsliniu şi este brunet. Ca semne particulare, are două tatuaje vizibile, unul pe partea inferioară a gâtului şi celălalt pe braţ şi antebraţ, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Update - Bărbatul a revenit la domiciliu în cursul zilei de duminică și nu ar fi anunțat să fi fost victima vreunei infracțiuni, a informat JP Prahova, duminică seară.

Back To Top