Categorie: Știri locale

incendiu valcanesti 2 maiTrei locuințe au fost afectate de incendiul izbucnit azi-noapte, în jurul orei 2.00, în localitatea prahoveană Vâlcănești. Peste 30 pompieri au fost mobilizați la locul evenimentului, echipajele luptându-se cu flăcările timp de aproximativ cinci ore.

 

Intervenția echipajelor de urgență ale ISU Prahova a fost îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate. De asemenea, în locuințe se aflau și trei butelii, au anunțat reprezentanții Inspectoratului, într-o informare transmisă după intervenția de azi-noapte.

La locul incendiului au acționat 32 de pompieri militari. ISU Prahova a trimis, la Vâlcănești, șapte autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, dar și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Incendiul s-a manifestat violent, pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, cu degajare mare de fum, operațiunea de stingere finalizându-se abia după cinci ore.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect, au mai anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Sursa foto: ISU Prahova

Back To Top