Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

majorare taxe boldestiAutorităţile locale din oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni au decis majorarea cu 10% a taxelor şi impozitelor locale care se vor aplica începând din 2019. Măsura, propusă de primar şi aprobată de consilierii locali din mai multe formaţiuni, vine în contextul în care, în alte localităţi similare, administraţiile s-au limitat să stabilească o ajustare cu indicele de inflaţie, de circa 1.3%, fără a apela la o majorare substanţială.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, cu majoritate de voturi, de către Consiliul Local Boldeşti-Scăeni, forul legislativ al localităţii. Iniţiativa a fost votată de consilierii PSD, ALDE şi PMP, în timp ce reprezentanţii PNL s-au opus, reclamând că majorarea va duce la o împovărare a localnicilor şi că, înainte să umble la dările către bugetul local, autorităţile ar trebui să caute alte soluţii pentru creşterea veniturilor, informează site-ul romaniamama.ro.

Consilierul local Florin Dincă, fost candidat, în 2016, la postul de primar, a propus crearea unor facilităţi pentru atragerea de noi investitori, ceea ce va duce, pe viitor, şi la creşterea încasărilor la bugetul local, mai notează sursa citată. Alesul local a solicitat şi o urmărire mai atentă a situaţiei debitelor pe care Primăria le are de recuperat, dar şi o analiză cu privire la serviciile publice, exemplul dat fiind cel al alimentării cu apă, analiză din care să reiasă dacă acordul cu actualul operator e viabil sau dacă nu cumva e mai profitabil ca acest serviciu să fie gestionat direct de Primărie.

Back To Top