Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

apel umanitar familia sene gura vitioareiFamilia Sene din Poiana Copăceni, Gura Vitioarei, are mare nevoie de ajutor! Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în martie 2016, când locuința le-a fost mistuită de flăcări. Situația financiară precară nu le-a permis să își construiască o altă casă.

Oamenii au fost ajutați, până acum, de localnici și de părintele Tănase de la Valea Plopului, dar și de o fundație ortodoxă. Aceasta din urmă, deși le-a promis că-i ajută să termine o nouă locuință, după o perioadă de timp nu le-a mai oferit niciun sprijin.

Familia Sene este formată din o mamă cu trei copii și o nepoată. Femeia lucrează pe salariul minim de economie, iar fiul ei este agent de pază, cu același salariu. Una din fetele sale are ajutor social și pensie alimentară pentru Andreea, fetița sa. Ancuța, fata cea mai mică a femeii, este șomeră.

Vecinii sunt cei care au lansat apelul umanitar, în speranța că, dacă povestea acestei familii va ajunge la mai multe persoane, se vor găsi oameni de bine care să-i ajute pe cei cinci.

Cei care doresc să doneze o pot face în contul RO14RNCB02050990585700O2 deschis la BCR pe numele Sene Nicoleta.

 

 

Sursa: ziarulincomod.ro

Back To Top