Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

politia rutiera razie noapteaPoliţiştii prahoveni au derulat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o acţiune rutieră în zona de nord-est a judeţului, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Acţiunea, derulată în localităţile rurale din vecinătatea oraşului Vălenii de Munte, s-a încheiat cu 30 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de peste 12.000 de lei în mai puţin de patru ore.

Acţiunea s-a derulat în mai multe localităţi de pe Valea Teleajenului, la Drajna, Ceraşu, Bălţeşti, Starchiojd, Izvoarele şi Măneciu. 14 poliţişti rutieri au acţionat în intervalul orar 22.30 - 2.00, pentru depistarea cazurilor de depăşire a limitei de viteză sau combatere sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceştia au folosit şi noul aparat de măsurare a vitezei TruCam.

Poliţiştii au aplicat, în intervalul menţionat, 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.470 de lei, au mai anunţat reprezentanţii IJP Prahova, care au amintit că au fost reţinute patru permise de conducere.

Back To Top