Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

politia accident pieton bandaO tânără de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital, vineri seară, în urma unui eveniment petrecut în comuna Dițești. Ceea ce părea un accident rutier s-ar dovedit, însă, potrivit primelor rezultate ale anchetei, nici mai mult, nici mai puțin decât o tentativă de omor.

 

IJP Prahova a anunțat, vineri seară, un accident cu victimă produs în localitatea prahoveană Dițești. Primele informații indicau o fată de 21 de ani, care a ajuns la spital din cauza rănilor suferite după ce a fost lovită de o mașină.

Evident, în acest caz au fost declanșate imediat cercetări, iar sursele apropiate anchetei arată că ar fi vorba despre mai mult decât un accident nefericit.

De pare că la volanul mașinii implicate se afla un tânăr de 21 de ani, din Florești, fostul iubit al victimei, și că acesta ar fi dat cu mașina peste ea intenționat.

Medicii legiști au stabilit că viața fetei a fost pusă în pericol de leziunile suferite, iar conducătorul auto este reținut, pentru tentativă de omor.

Update - În cursul zilei de sâmbătă, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Foto ilustrație

Back To Top