Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

caravana racilorMelci, caracatiță, scoici și multe alte bunătățuri vor fi gătite și servite ploieștenilor, între 1 și 3 iunie, în centrul orașului.

Caravana Racilor poposeşte în municipiu, cu prilejul Zilelor Orașului, care vor fi organizate la sfârșitul acestei săptămâni, în paralele cu deja consacratul festival de artă stradală "Magie, feerie și povești".

Standurile cu fructe de mare, gătite chiar în fața pofticioșilor, după rețete delicioase, vor fi amenajate în parcarea de la Halele Centrale.

Aici, între 1 și 3 iunie, în intervalul 11.00 - 22.00, cei care iubesc preparatele din fructe de mare vor putea savura, printre altele, preparate pe bază de scoici, raci, rapane, pui de baltă. caracatiță și calamar.

Este ocazia perfectă să vă antrenați pentru weekendul următor, când pe Bd. Independenței va avea loc un alt eveniment culinar de amploare: Ploiesti Street Food Festival (VEZI DETALII).

Foto: Caravana Racilor

Back To Top