Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

incident ploiestiDeputatul Dan Rădulescu a povestit, pe pagina sa de Facebook, un incident la care a asistat serile trecute, într-un cartier din Ploiești. Apropo de vremurile de ieri și cele de azi, când joaca în spatele blocului se poate transforma într-o tragedie.

Iată mai jos evenimentul la care parlamenttarul spune că a asistat, în Ploiești, sâmbătă seară:

"... în ultima parte a plimbării din seara asta, am zis să-mi duc soția pe unde am mai copilărit, în ceea ce se cheamă, îndeobște, «spatele blocului». Cei născuți prin anii '80 ai mileniului trecut, cu siguranță, știu despre ce e vorba.«Spatele blocului», acum vreo 26-27 de ani, era feeric - grădini, zarzăre, cișmea, teren de fotbal ce-avea ca porți două bare pe care se băteau covoarele, tei, salcâmi; întindeam pături furate de acasă și jucam «Copiii căpitanului Grant», mâncam mere pădurețe, ce mai, un întreg univers mărginit doar de un cvartal de blocuri... Nu și azi! Ne apropiem de un grup de mămici, bunici și copii. Un om al străzii, la 20 de metri mai încolo, striga și înjura.

«Ne-a alergat până la scară, abia am reușit să intrăm», «... a aruncat cu o piatră în geam», «...m-a stropit cu vin» – se amestecau glasuri din toate părțile.

«Sună la poliție! » – vine un îndemn

«Aaa, nuu, n-am telefonul la mine! Sună tu! »

«Nu, că-mi cer datele! »

«Bună seara, ce s-a întâmplat?» – intru și eu în vorbă.

Iar oamenii îmi povestesc cum acel individ îi terorizează – tocmai ce alergase două fetițe, acum vreo trei ani mai fusese violat un băiețel în zonă, tot de un om al străzii, cu o zi în urmă aruncase cu pietre în geamurile apartamentului de la parter...

«... de 40 de ani stau aici, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat! »

Sun la 112 și relatez situația.

În șapte minute, un echipaj ajunge la fața locului.

Omul străzii fuge. Un tătic, după el, polițiștii și ei, mă duc și eu.

Este prins. Devine agresiv verbal. Înjură, scuipă. Evident, clasicul gând îmi dă târcoale: «dacă am fi în America, acum... ». Dar nu suntem. Polițistul dă dovadă de un calm ieșit din comun. Colega lui stă câțiva pași mai în spate. La un moment dat, ne cere să plecăm. Ne întoarcem în mijlocul grupului. Așteptăm și ni se pare că trece o veșnicie. Apar cei doi agenți. Nu-l târăsc încătușat pe omul străzii, nu vin cu el bătut, mă rog, ceva care să ofere o minimă satisfacție socială...

«N-avem ce să-i facem, îl cunoaștem, îi cunoaștem pe toți, nu e violent, doar gura e de el. Dacă am fi chemat salvarea, am mai fi așteptat 45 de minute, că nu-l tratează ca pe o urgență. Îl duceau pe Buna Vestire, iar de-acolo îi dădeau drumul imediat... »

Personajul apare spășit. Trece pe lângă noi, fără să ridice privirea din pământ.

«Nici nu-i zona lui asta, nu știm ce caută aici... Oricum, sunați imediat dacă se întâmplă ceva! »

«Dar nu-i faceți nimic?” strigă revoltat tatăl uneia dintre fetițele fugărite.

«N-avem ce să-i facem... Doar să-i dăm amendă, dar nu are de unde s-o plătească... »

«Muncă în folosul comunității!» încearcă din nou...

«Nu se poate, e bolnav psihic... »

Până la urmă, cumva, reușesc să împace pe toată lumea.

Le mulțumesc și eu pentru promptitudine și le urez o seară fără incidente.

«Suntem puțini... Noi doi avem toată zona asta... Înainte eram mai mulți... » spune, de parcă ar vrea să să scuze...

Vecinii sunt, totuși, mulțumiți că omul străzii a plecat... Cine știe pe unde...

Oricum, felicitări echipajului de la secția 2! Atitudinea pe care au avut-o în seara asta mi-a demonstrat, încă o dată, că, într-adevăr, chiar sunt niște oameni dedicați, care se străduiesc, cu minimele resurse pe care li le oferă sistemul să-și facă treaba cât pot de bine!"

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top